Høje-Taastrup Idrætsteam
 • Vi har offentlig åbning: Man kan fortsat komme til offentligt svømning som individuel eller en mindre gruppe. Begge vores saunaer er også åbne. Svømmehallens egen vandgymnastik og babysvømning er dog aflyst.

  Foreninger: Aktiviteter for børn og unge under 21 år er uændrede. Foreningerne melder selv ud til deres medlemmer. Aktiviteter for hold med medlemmer over 21 må max være 10 personer (inkl træner). 

  Mundbind: Der skal bæres mundbind FØR og EFTER omklædning. Ikke når man er i bad, omklædning, går til eller fra bassinnet, eller når man svømmer.

  Huskeregel: Når du tager tøjet af, kan mundbind tages af. Når du tager tøj på, skal mundbind på.

  Væsentligste ændringer efter Corona-genåbning:

  - Der er regulering af antal personer i omklædningsrum, baderum, sauna og bassinnerne. Det betyder at der kan opstå ventetider.

  - Vores omklædningsrum er ENSRETTEDE: Damer/piger klæder om i stueetagen, og herrer/drenge klæder om på 1. sal.

  - Det er ikke muligt at benytte garderobeskabe. Medbring stor taske og tag dine sager med ind i hallen, og lad værdigenstande blive hjemme.

  - Tag egne rekvisitter/legetøj med, eller køb dem i svømmehallen. Kun vinger og bælte kan lånes hos personalet.

  Læs mere om Corona: Hvad vi ved om corona-smitte i svømmehallen.

   

 • Åbningstider
 • Priser
 • Køb online
 • Der er krav om mundbind FØR og EFTER omklædning. Hold-træning af voksne (fra 21 år) må IKKE overstige 10 personer. Læs mere på 'forsiden'.
 • På grund af corona ved vi desværre ikke, hvornår vi igen kan tilbyde legeredskaber i bassinerne, men I er velkomne til at tage jeres eget med i svømmehallen.

  For småbørns-familier:

  Vi har småbørns-/familiebassin til småbørnsfamilierne. Åbningstiderne i dette bassin er tilrettet småbørnsfamiliernes behov og vaner. F.eks. er der åbent fra kl. 8:00-16:00 lørdage og søndage. 

  For dem som vil svømme baner har vi god plads til svømmetræning på vores 50 meter baner i Hal 2. Se her hvornår, og hvilke baner, der er åbne for OFFENTLIGE gæster i Hal 2 (åbner i et nyt vindue).

 • Danmarks længste svømmehal

  Taastrup Svømmehal er med sin længde på 120 meter Danmarks længste.