Høje-Taastrup Idrætsteam
 • Åbningstider
 • Priser
 • Køb online
 • LUKKET: Taastrup Svømmehal er lukket pga regeringens beslutninger omkring begrænsningen af corona-smitte. Vi åbner tidligst tirsdag den 14. april.
 • Betaling i svømmehallen

  Det er muligt at betale med kontanter, Dankort, VISA/dankort og MobilePay i svømmehallen.

 • Danmarks længste svømmehal

  Taastrup Svømmehal er med sin længde på 120 meter Danmarks længste.

   

   

Taastrup Svømmehal

For børn og barnlige sjæle:

Lørdage kl. 11-14 er 25 m bassinet i Hal 1 omdannet til legebassin. Målgruppen er børn i alle aldre. Der er små og store legedyr i alle bassiner i hal 1. I dette tidsrum henvises gæster som ønsker at svømme baner til Hal 2’s 50 meter bassin.

For småbørns-familier:

Vi har småbørns-/familiebassin til småbørnsfamilierne. Åbningstiderne i dette bassin er tilrettet småbørnsfamiliernes behov og vaner. F.eks. er der åbent allerede fra kl. 8.00 lørdage og søndage. Desuden starter svømmehallen nye babysvømningshold i uge 34.19 og igen uge 43.19. Svømmeklubben STT har også babysvømningshold.

For de voksne:

Onsdag aften er der "Stilleaften" i Hal 1 kl. 19.00-21.00.  "Stilleaften" er en mulighed for at slappe af og nyde de dejlige rammer i Taastrup Svømmehals Hal 1 – "den gamle hal".

Vi har dæmpet belysning og afslappende musik og tilbyder saunagus. Kl. 19.30. Der er kun adgang for gæster over 18 år. Har du lyst til at svømme hurtigt i dette tidsrum henviser vi til Hal 2.

For dem som vil svømme baner:

For dem som ønsker god plads til deres svømmetræning på 50 meter baner. Desuden er det nu mere tydeligt på svømmehallens hjemmeside, hvor og hvornår der er plads til offentlige gæster i Hal 2.

Find linket på fanen "Åbningstider"