Høje-Taastrup Idrætsteam
 • Åbningstider
 • Priser
 • Køb online
 • VI HAR ÅBENT (også i saunaen). Klik på SOMMER ÅBNINGSTIDER (gælder i ugerne 30+31+32). GRATIS adgang for børn (5-16 år) i vores AKTIV SOMMER-periode (se fanen)
 • Væsentligste ændringer efter Corona-genåbning:

  - Der kan i perioder forekomme ventetid ved indgang og varmtvandsbassinerne.

  - Der er regulering af antal personer i omklædningsrum, baderum, sauna og        varmtvandsbassin. Det betyder at der kan opstå ventetider.

  - Offentlige gæster får udleveret et mærke, som de skal sætte på skabet.                    Så ved personalet hvilke skabe, som skal vaskes, og sprittes af efter brug. 

  - Foreningsgæster kan ikke benytte garderobeskabe.                                                      Medbring stor taske, og tag dine ejendele med ind i hallen.

  Læs mere om Corona: Hvad vi ved om corona-smitte i svømmehallen.

  Brugere med periodekort (års- eller månedskort) kan som følge af Covid-19 lukningen få periodekortet forlænget, når vi genåbner. Mere info om dette følger.

 • Danmarks længste svømmehal

  Taastrup Svømmehal er med sin længde på 120 meter Danmarks længste.

   

   

Taastrup Svømmehal

P.g.a. corona ved vi desværre ikke, hvornår vi igen kan tilbyde legeredskaber i bassinerne.

For småbørns-familier:

Vi har småbørns-/familiebassin til småbørnsfamilierne. Åbningstiderne i dette bassin er tilrettet småbørnsfamiliernes behov og vaner. F.eks. er der åbent fra kl. 9:00-15:00 lørdage og søndage. 

For dem som vil svømme baner:

For dem som ønsker god plads til deres svømmetræning på 50 meter baner. Se her hvilke baner, og hvornår der er plads til offentlige gæster i Hal 2.