Høje-Taastrup Idrætsteam
 • Betaling i svømmehallen

  Det er muligt at betale med kontanter, Dankort og VISA/dankort i svømmehallen.

  Vi arbejder på at få MobilePay-løsningen op og køre.

 • Danmarks længste svømmehal

  Taastrup Svømmehal er med sin længde på 120 meter Danmarks længste.

   

   

Taastrup Svømmehal – Nu fungerer begge haller

Efter at have været igennem en række udfordringer fungerer Taastrup Svømmehal nu fuldt ud. Begge haller og alle bassiner er i brug, og de mange gamle brugere er nu ved at være tilbage. Svømmehallen har med sine mange bassiner nu mulighed for også at lave nye tilbud til gæsterne.

Brugerrådsformand, Helle Cornelius-Knudsen glæder sig over de mange nye muligheder: ”De sidste år har været lidt af en prøvelse, men nu er hele anlægget endeligt i fuld funktion og dermed er der jo plads til rigtigt mange svømmeglade gæster”:

Mange nye tilbud til gæsterne:

For børn og barnlige sjæle:

Lørdage kl. 11-14 er 25m bassinet omdannet til legebassin. Målgruppen er børn i alle aldre. Der er små og store legedyr i alle bassiner i hal 1. I dette tidsrum henvises gæster som ønsker at svømme baner til hal 2’s 50m bassin.

For småbørns-familier:

Det nye småbørns-/familiebassin rummer ganske mange muligheder for småbørnsfamilierne. Åbningstiderne i dette bassin er tilrettet småbørnsfamiliernes behov og vaner. F.eks. er der åbent allerede fra kl. 8.00 lørdage og søndage. Desuden starter svømmehallen nye babysvømningshold igen i uge 13. Svømmeklubben STT har også babysvømningshold.

For de voksne:

Onsdag aften er der fra 6. februar ’Stilleaften’ i hal 1 kl. 19.00-21.00.  'Stilleaften' er en mulighed for at slappe af og nyde de dejlige rammer i Taastrup Svømmehals Hal 1 – "den gamle hal".

Vi har dæmpet belysning og afslappende musik og tilbyder saunagus. Kl. 19.30. Der er kun adgang for gæster over 18 år. Har du lyst til at svømme hurtigt i dette tidsrum henviser vi til Hal 2.

For dem som vil svømme baner:

Fra 1. februar bliver der mere plads til offentlige gæster i hal 2. Dermed bliver der endnu bedre plads til offentlige gæster, som ønsker at god plads til deres svømmetræning på 50m baner. Desuden er det nu mere tydeligt på svømmehallens hjemmeside, hvornår og hvor der er plads til offentlige gæster i hal 2.

 

Daglig leder af Taastrup Svømmehal, Thomas Lund Jensen:

Vi oplever allerede nu, at mange nye brugere af svømmehallen har opdaget, hvor gode vores rammer nu er. I den kommende tid har vi fokus på at få hallen og de daglige rutiner indkørt til at modtage endnu flere gæster.