Høje-Taastrup Idrætsteam
  • Åbningstider
  • Priser
  • Køb online
  • Aqua Cross Training. Nyt tilbud til dem som vil udfordres. Starter mandag kl 18.00. Læs mere under 'vandgymnastik' + 'Aqua Cross Training'.

Vandgymnastik 

Aqua Fitness
Aqua Fitness er en motionsform der kombinerer både cirkulations- og muskeltræning i et miljø, der er skånsomt for led og muskler. Derfor er aquafitness velegnet til alle der ønsker en anderledes form for bevægelse i vand. Aquafitness er en motionsform der er god for alle.  Undervisningen varer 30 min. og indeholder øvelser for arme, mave, ryg, baller og lår.

Pris: For at deltage i aquafitness skal man blot have en gyldig billet til svømmehallen, derudover koster det ikke ekstra. Se billetpriser til svømmehallen her.

Dage med aquafitness (Hal 1):

Mandag kl. 15:15-15:45   Underviser: Berrin
Tirsdag kl.  07:00-07:30   Underviser: Elisabeth
Torsdag kl. 07:00-07:30   Underviser: Berrin

 

Aqua Cross Training - NYT TILBUD!!!
Aqua Cross Training er effektiv motion for alle over 16 år. Træningsformen giver øget styrke og forbedret kondition.
Aqua Cross Training er til dig, der ønsker en udfordrende træning, der er tidseffektiv.  

Aqua Cross Training er en varieret træningsform, der er styrke- og intervalpræget træning. Aqua Cross Training er hårdt og fysisk krævende. Du vil blive udfordret til at arbejde nær din maxpuls og markant øge din kondition og arbejdsevne. Træningen gør dig stærkere, hurtigere og mere udholdende.
Aqua Cross Training foregår i både i vand op på land. Vi tager altså også gulvet omkring bassinerne i brug.
 
For et rimeligt udbytte af holdet er det en forudsætning, at du er fortrolig med vand og kan svømme.
 
Allerede efter få lektioner af Aqua Cross Training kan resultaterne mærkes: muskelkraften er forøget og konditionen forbedret. Dette giver et klart større velvære, så glæd dig til 45 min med sjov men hård motion. 
 
Pris: Entré + tillægsbillet 20 kr. Dog er der intro-rabat i januar og februar, i denne periode kræves ikke tillægsbillet.

Dage med aquafitness (Hal 1):

Mandag kl. 18:00-18:45   Underviser: Henrik