Høje-Taastrup Idrætsteam
 • 24. okt.: Offentlig åbning: Man kan fortsat komme til offentligt svømning som individuel eller en mindre gruppe. Svømmehallens egen vandgymnastik er aflyst.

  Foreninger: Aktiviteter for børn og unge under 21 år er uændrede. Foreningerne melder selv ud til deres medlemmer. Aktiviteter for hold med medlemmer over 21 må max være 10 personer (inkl træner). 

  Mundbind Fra torsdag d. 29. oktober skal der bæres mundbind FØR og EFTER omklædning. Ikke når man er i bad, omklædning, går til eller fra bassinnet, eller når man svømmer.

  Huskeregel: Når du tager tøjet af, kan mundbind tages af. Når du tager tøj på, skal mundbind på.

  Væsentligste ændringer efter Corona-genåbning:

  - Der er regulering af antal personer i omklædningsrum, baderum, sauna og varmtvandsbassin. Det betyder, at der kan opstå ventetider.

  - Det er ikke muligt at benytte garderobeskabe. Medbring stor taske og tag dine sager med ind i hallen og lad værdigenstande blive hjemme.

  - Pga. rengøring kan der være en mandlig livredder i dameafdelingen i flg. tidsrum: Hverdage kl. 9.15-9.30, 12.15-12.30, 15.15-15.30, 18.15-18.30, 21.15-21.30. Weekender kl. 11.45-12.00, 14.45-15.00.

  - Tag egne rekvisitter med. Kun vinger og bælte kan lånes hos personalet.

  Læs mere om Corona: Hvad vi ved om corona-smitte i svømmehallen.

 • - Varmtvandsbassinet er et roligt bassin, som er forbeholdt babyer og småbørn i alderen 0-3 år, samt ældre, handicappede og genoptræning. Det er ikke tilladt at lege, svømme, dykke eller træne med tung vejrtrækning i bassinet. Livredderens anvisninger skal følges.

  - Blebørn skal bruge både en badeble og en Happy Nappy badebuks. Begge dele kan købes i billetsalget. Man kan også leje badebuksen for 25 kr. pr. besøg.

 • Velkommen til Fløng svømmehal

  Vi har afskaffet blå plastik overtrækssko.

  Så hvis man skal i hallen som ledsager eller andet, skal man have bare fødder eller indendørs fodtøj på.