Høje-Taastrup Idrætsteam
 • Åbningstider
 • Priser
 • Køb online
 • Vi holder sommerferie fra torsdag d. 25. juni, kl. 8:00 til søndag d. 19. juli. Se fanen Sommer åbningstider (øverst) for sommeråbent i ugerne 30+31+32
 • Væsentligste ændring efter Corona-genåbning:

  - Der kan i perioder forekomme ventetid ved indgang og varmtvandsbissinerne.

  - Der er regulering af antal personer i omklædningsrum, baderum, sauna og varmtvandsbassin. Det betyder at der kan opstå ventetider.

  - Offentlige gæster vil få anvist et skab, som de skal bruge. Der er vigtigt kun at benytte dette.

  - Foreningsgæster kan ikke benytte garderobeskabe. Medbring stor taske og tag dine sager med ind i hallen.

   

  Læs mere om Corona: Hvad vi ved om corona-smitte i svømmehallen.

  Brugere med periodekort (års- eller månedskort) kan som følge af Covid-19 lukningen få periodekortet forlænget, når vi genåbner. Mere info om dette følger.

 • Danmarks længste svømmehal

  Taastrup Svømmehal er med sin længde på 120 meter Danmarks længste.

   

   

Taastrup Svømmehal

For børn og barnlige sjæle:

Lørdage kl. 11-14 er 25 m bassinet i Hal 1 omdannet til legebassin. Målgruppen er børn i alle aldre. Der er små og store legedyr i alle bassiner i hal 1. I dette tidsrum henvises gæster som ønsker at svømme baner til Hal 2’s 50 meter bassin.

For småbørns-familier:

Vi har småbørns-/familiebassin til småbørnsfamilierne. Åbningstiderne i dette bassin er tilrettet småbørnsfamiliernes behov og vaner. F.eks. er der åbent allerede fra kl. 8.00 lørdage og søndage. Desuden starter svømmehallen nye babysvømningshold i uge 34.19 og igen uge 43.19. Svømmeklubben STT har også babysvømningshold.

For de voksne:

Onsdag aften er der "Stilleaften" i Hal 1 kl. 19.00-21.00.  "Stilleaften" er en mulighed for at slappe af og nyde de dejlige rammer i Taastrup Svømmehals Hal 1 – "den gamle hal".

Vi har dæmpet belysning og afslappende musik og tilbyder saunagus. Kl. 19.30. Der er kun adgang for gæster over 18 år. Har du lyst til at svømme hurtigt i dette tidsrum henviser vi til Hal 2.

For dem som vil svømme baner:

For dem som ønsker god plads til deres svømmetræning på 50 meter baner. Desuden er det nu mere tydeligt på svømmehallens hjemmeside, hvor og hvornår der er plads til offentlige gæster i Hal 2.

Find linket på fanen "Åbningstider"